Jobba hos oss

Vi har funnits ett tag. Men nu är det dags att ta Millesons ett steg längre. Vi jobbar vidare med att forma vår blomstrande oas med stort sortiment av snittblommor, inspirerande inredning och allt för trädgård. Vi söker därför ytterligare stjärnor som kan möta våra kunder på bästa sätt.

Spontanansökan

Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.

Florist säsong 2023
Deltid/timmar

Vi söker stilsäker florist till Millesons Handelsträdgård, 30 min söder om Göteborg. Vi erbjuder en varierad arbetsmiljö där floristens vardag kryddas med vackra perenner, yviga buskar och höga träd.

Kanske har du jobbat som florist tidigare eller så är du nyutbildad och redo för framtida utmaningar. Vi söker florist på deltid/timmar 2023 och erbjuder en visstidsanställning med chans till förlängning under våren. Du kommer arbeta i vårt grymma gäng omgiven av erfarna florister. Du har en floristutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och briljerar med binderier av alla de slag.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Sysselsättningsgrad 50%. Vi har kollektivavtal.

Vi vill lära känna vår nya kollega så snart som möjligt. Är det du eller någon du känner så tveka inte att höra av er till mig med ansökan eller mer information på jobb@millesons.se

Märk ansökan ”Florist 2023”

Låter detta som ett jobb för dig eller någon du känner? Vi ser fram emot att träffa rätt person snarast möjligt!

Mejla direkt