Jobba hos oss

Vi har funnits ett tag. Men nu är det dags att ta Millesons ett steg längre. Vi jobbar vidare med att forma vår blomstrande oas med stort sortiment av snittblommor, inspirerande inredning och allt för trädgård. Vi söker därför ytterligare stjärnor som kan möta våra kunder på bästa sätt.

Spontanansökan

Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande.

Florist
Säsong 2021

Vi söker erfaren och stilsäker florist till Millesons Handelsträdgård, 30 min söder om Göteborg. Vi erbjuder en varierad arbetsmiljö där floristens vardag kryddas med vackra perenner, yviga buskar och höga träd.

Kanske har du jobbat som florist tidigare eller så är du nyutbildad och redo för framtida utmaningar. Vi söker florist för säsongen 2021 och erbjuder en visstidsanställning april till augusti. Du kommer arbeta i vårt grymma gäng omgiven av erfarna florister. Du har en floristutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet och behärskar binderier av alla de slag.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Sysselsättningsgrad 80-100%. Vi har kollektivavtal.

Vi vill lära känna vår nya kollega så snart som möjligt. Är det du eller någon du känner så tveka inte att höra av er till mig med ansökan eller mer information på jobb@millesons.se

Märk ansökan “Florist 2021”

Låter detta som ett jobb för dig eller någon du känner? Vi ser fram emot att träffa rätt person snarast möjligt!

Mejla direkt

Trädgårdsmästare

Nu söker vi erfaren trädgårdsmästarstjärna som vill leda utvecklingen av Millesons plantskola och göra oss till den trevligaste handelsträdgården man kan tänka sig!

Du kommer ha ansvar för inköp, skötsel och tillsammans med oss ta fram konceptet för hur plantskolan skall utformas. För rätt person finns alla möjligheter!

Vi vill gärna träffa dig som tror du kommer trivas i vårt härliga team av medarbetare.

Förutom att du har ett genuint intresse för växter, träd och buskar bör du älska att träffa våra kunder. Vi strävar efter att vara en handelsträdgård nära våra kunder och erbjuder en hög servicegrad.

Visstidsanställning mars till oktober som utgångspunkt. För rätt person finns utrymme för förlängning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sök nu, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum

Mejla direkt

Sommarblommor & växthus
Säsong 2021

Du arbetar i vårt kompetenta team av kollegor och förhoppningsvis älskar du växter och blommor minst lika mycket som vi gör! Förutom rätt kompetens från utbildning eller arbetslivserfarenhet söker vi någon som trivs i mötet med kund och ser fram emot att vägleda kunden genom vårt stora sortiment av växter.

Dessutom ingår dagliga arbetsuppgifter såsom till exempel vattning, vårda, prismärka och fylla på bland växterna samt viss kassatjänst.

Visstidsanställning 80-100% april-augusti.

Mejla direkt