Viking

Aktuell produkter (i lager)

Viking MB 448

REA! Viking MB448

Denna klippare i vår serie 4 är verkligen utrustad det allra bästa. Det unika monohandtaget gör det superenkelt att ta av och sätta på uppsamlaren samtidigt som det underlättar kantklippningen. Det är dessutom justerbart i höjd och kan fällas ihop vid transport. En kraftfull OHV-motor med lättstartsystem och bakhjulsdrift ger en bekväm och enkel klippning på gräsytor upp till 1200 m². Uppsamlaren rymmer hela 55 l och har en mängdindikator integrerad. Det kompakta och starka polymerchassit gör klipparen komplett – högsta komfort kombinerat med bästa resultat, kraft och stabilitet.

Pris:

 

Viking MB2RT

Bioklipparen tar sig enkelt runt buskar, träd och andra hinder. Chassi av solid stålplåt. Utan uppsamlare. Biokniven finhackar gräsklippet som återförs till gräsmattan som gödning och fukt. En perfekt klippare för gräsytor upp till 1.500 m2. Med Quick-Fix snabblås som gör det otroligt enkelt att fälla handtaget vid transport eller förvaring. Stark OHV motor.

Pris:  

 

Viking MB545

Med MB 545 VM kan du välja: antingen klippa med den 60 l stora uppsamlaren och samla upp gräset. Eller med biokitet MB Kit 545 finhacka gräsklippet som sedan återförs till gräsmattan som gödning och bevarar fukten bättre. Men vad du än väljer är det alltid samma höga komfort med t.ex. den steglöst inställbara hastigheten med variodriften, lätt start med ReadyStart motorn och mycket mer. En gräsklippare i 5 Serien som vunnit Bäst i Test i Råd och Rön. Perfekt till gräsytor upp till 1200 kvm.

Pris:


Viking MB 4 RV

Gjord för den perfekta bioklippningen och utrustad med maximal komfort: som t.ex. antivibrationselement och skraplister, stark motor och mycket bekvämt handtag. En av få Svanen märkta gräsklippare på marknaden. MB 4 RV är dessutom utrustad med bekväm variodrift så att hastigheten kan anpassas helt efter eget önskemål.

Pris:

Kontakta oss för reservation eller frågor om de olika modellerna.

© 2019 Millesons Handelsträdgård