Jobba hos oss

Vi har funnits ett tag. Men nu är det dags att ta Millesons ett steg längre. Vi jobbar vidare med att forma vår blomstrande oas med stort sortiment av snittblommor, inspirerande inredning och allt för trädgård. Vi söker därför ytterligare stjärnor som kan möta våra kunder på bästa sätt.

Florist (extra) >

 
Vi söker erfaren och stilsäker florist till Millesons Handelsträdgård, 30 min söder om Göteborg. Vi erbjuder en varierad arbetsmiljö där floristens vardag kryddas med vackra perenner, yviga buskar och höga träd.
 
Tjänsten vi söker är extra timmar, helg och högtidsdagar, timanställning (provanställning tillämpas)
Lön enligt kollektivavtal.
 
Vi vill lära känna vår nya kollega så snart som möjligt. Är det du eller någon du känner så tveka inte att höra av er till mig med ansökan eller mer information på jobb@millesons.se
 

Låter detta som ett jobb för dig eller någon du känner? Vi ser fram emot att träffa rätt person snarast möjligt!

Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Trädgårdsmästare (säsong) >


Nu söker vi trädgårdsmästare till vårt team ute i plantskolan. Kanske är du utbildad sedan många år, kanske jobbar du idag som trädgårdsmästare eller så har du ambitionen att bli en duktig sådan. Vi vill gärna träffa dig som tror du kommer trivas i vårt härliga team av medarbetare.

Förutom att du har ett genuint intresse för växter, träd och buskar bör du älska att träffa våra kunder. Vi strävar efter att vara en handelsträdgård nära våra kunder och erbjuder en hög servicegrad.

Säsongsanställning 50% - 100% mars till och med oktober.

Hos oss är det alltid full fart varpå stresstålighet och förmågan att hålla flera bollar i luften är viktigt.

Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
 

Sommarblommor och växthus (säsong) >


Du arbetar i vårt kompetenta team av kollegor och förhoppningsvis älskar du växter och blommor minst lika mycket som vi gör! Förutom rätt kompetens från utbildning eller arbetslivserfarenhet söker vi någon som trivs i mötet med kund och ser fram emot att vägleda kunden genom vårt stora sortiment av växter.

Dessutom ingår dagliga arbetsuppgifter såsom till exempel vattning, vårda, prismärka och fylla på bland växtenra. Viss kassatjänst kan ingå.

Säsongsanställning heltid med start i mars-april 2019. Anställningen avslutas i september-oktober.
Skicka din ansökan till jobb@millesons.se

Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Spontanansökan >

 

© 2019 Millesons Handelsträdgård